Traiteurmenu Kerst en Nieuwjaar

Keuze in Voorgerechten

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen ( 2 stuks)  

Gerookte Schotse zalm  

Huisbereide garnaalkroketten  

Cannelloni met een garnalensausje(vulling van kabeljauw,krab en garnalen)     

Tongscharfilets met een wit wijnsausje en fijne groentjes 

Scampi’s met een preisausje gegratineerd   

 

Keuze in Hoofdgerechten

Medaillon van kalkoen met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes

Parelhoen met jagersaus

Fazant Fine Champagne

Konijnenbil op Affligemse wijze

Filet pur van hert met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes

De wildgerechten worden voorzien van appeltje,veenbessen,witloof,champignons en kroketten of rosti’s

Filet pur van kalfvlees met een mosterdsausje

Lamskroontje met een dragonsausje

Lamsvlees en kalfvlees worden voorzien van stoofpotje van groenten en gratin dauphinois

Vispannetje met fijne groenten in een romig vissausje

 

Keuze in Dessert

IJsnougat

Chocoladetruffon

Tiramisu

Warm appeltaartje met vanilleroomijs

 

45 € per persoon

 

De gerechten van het menu kunnen ook apart besteld worden.

 

Formule buffet

½ Kreeft,Gerookte forel,Tomaat met grijze garnalen,Rollade van heilbot met gerookte zalm,gamba’s,sla en broodjes

50 € per persoon

 

Kreeftenbereiding

½ koude kreeft Belle Vue  30€

½ warme kreeft à la nage   30€

 

 

Hapjesbuffet

Op aanvraag volgens keuze

 

Traiteur a la carte

Medaillon van kalkoen met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes 18

Parelhoen met jagersaus 20

Fazant Fine Champagne 20

Konijnenbil op Affligemse wijze 19

Filet pur van hert met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes 25

De wildgerechten worden voorzien van appeltje,veenbessen,witloof,champignons en kroketten of rosti’s

Filet pur van kalfvlees met een mosterdsausje 22

Lamskroontje met een dragonsausje 25

Lamsvlees en kalfvlees worden voorzien van stoofpotje van groenten en gratin dauphinois

Vispannetje met fijne groenten in een romig vissausje 25

 

 

Bestellen kan via mail ten laatste 3 dagen op voorhand met vermelding van naam, datum en telefoonnummer.

frank_de_ganck@hotmail.com

Enkel cash betaling of payconiq bij afhaal, geen betaal-en kredietkaarten.

 

Beste klanten,

Bij restaurant "De Ganck" is het vanaf heden ook mogelijk met payconiq af te rekenen.

Cash betalen is natuurlijk ook nog altijd geen enkel probleem.

 

Alvast bedankt.


Tel:

0477/45.15.16

Adres:

Brusselbaan 20  - 1790 Affligem