Voorgerechten
Tartaar van tonijn met Gandaham 15€
Gerookte Schotse zalm 18€
Scampi's van de Chef 18€
Slaatje met calamares 16€
Huisbereide kaaskroketten 15€
Hoofdgerechten
Kalfsnieren op wijze van de chef 22€
Mosselen met frietjes (vanaf start zeeuwse mosselen) 28€
Kalkoen met gebakken ganzenlever met een balsamicosausje 22€
Steak Blonde d’Aquitaine,peprroomsaus of champignonroomsaus met frietjes 22€
lamskroontje met een bordelaisesausje 25€
Vis van de dag 25€
Nagerechten
Dessert van de dag 10€
Assortiment kaas 10€
Koffie of thee 4€
Bij een reservatie vanaf 8 personen vragen wij een menubespreking
Beste klanten,
Bij restaurant "De Ganck" is het vanaf heden ook mogelijk met payconiq af te rekenen.
Cash betalen is natuurlijk ook nog altijd geen enkel probleem.
Alvast bedankt.
0477/45.15.16
frank_de_ganck@hotmail.com
Brusselbaan 20 - 1790 Affligem