Voorgerechten
Huisbereide garnaalkroketten 22€
Terrine van wild met zijn garnituurtjes 18€
Escargots de Bourgogne 16€
Boeket van gamba's 18€
Toastje met roereitje en gerookte zalm 18€
Huisbereide kaaskroketten 15€
Hoofdgerechten
Kalfsnieren op wijze van de chef 22€
Tournedos van kalkoen 22€
Steak Blonde d’Aquitaine,peprroomsaus of Béarnaisesaus met frietjes 25€
lamskroontje met een bordelaisesausje 27€
Wild van de dag 27€
Vis van de dag 25€
Mosselen (seizoen) 28€
Nagerechten
Dessert van de dag 10€
Assortiment kaas 10€
Koffie of thee 4€
Bij een reservatie vanaf 8 personen vragen wij een menubespreking
Beste klanten,
Bij restaurant "De Ganck" is het vanaf heden ook mogelijk met payconiq af te rekenen.
Cash betalen is natuurlijk ook nog altijd geen enkel probleem.
Alvast bedankt.
0477/45.15.16
frank_de_ganck@hotmail.com
Brusselbaan 20 - 1790 Affligem