Traiteurmenu Kerst en Nieuwjaar

Keuze in Voorgerechten

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen ( 2 stuks)  

Gerookte Schotse zalm  

Huisbereide garnaalkroketten  

Cannelloni (vulling van kabeljauw,krab en garnalen) met een tomatencoulis en fijne groentjes     

Tongscharfilets met een wit wijnsausje en fijne groentjes 

Scampi’s met een preisausje gegratineerd   

 

Keuze in Hoofdgerechten

Medaillon van kalkoen met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes

Parelhoen met jagersaus

Fazant Fine Champagne

Konijnenbil op Affligemse wijze

Filet pur van hert met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes

De wildgerechten worden voorzien van appeltje,veenbessen,witloof,champignons en kroketten of rosti’s

Filet pur van kalfvlees met een mosterdsausje

Lamskroontje met een dragonsausje

Lamsvlees en kalfvlees worden voorzien van stoofpotje van groenten en gratin dauphinois

Vispannetje met fijne groenten in een romig vissausje


Keuze in Dessert

Chocoladetruffon

Tiramisu

Warm appeltaartje met vanilleroomijs

 

47 € per persoon

 

De gerechten van het menu kunnen ook apart besteld worden.


Formule buffet

½ Kreeft,Gerookte forel,Tomaat met grijze garnalen,Rollade van heilbot met gerookte zalm,gamba’s,sla en broodjes

55 € per persoon

 

Kreeftenbereiding

½ koude kreeft Belle Vue  30€

½ warme kreeft à la nage   30€

 

 

Hapjesbuffet

Op aanvraag volgens keuze

 

Bestellen kan via mail ten laatste 3 dagen op voorhand met vermelding van naam, datum en telefoonnummer.

frank_de_ganck@hotmail.com

Enkel cash betaling of payconiq bij afhaal, geen betaal-en kredietkaarten.


Traiteur Kerst en Nieuwjaar à la carte

Keuze in hoofdgerechten

Medaillon van kalkoen met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes 18€

Parelhoen met jagersaus 20€

Fazant Fine Champagne 20€

Konijnebil op Affligemse wijze 19€

Filet pur van hert met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes 25€


De wildgerechten worden voorzien van appeltje,veenbessen,witloof,champignons en kroketten of rosti’s


Lamskroontje met een dragonsausje    25€

Filet pur van kalfvlees met een mosterdsausje   25€


Lams-en kalfvlees worden voorzien van een stoofpotje van groenten en gratin dauphinois


Vispannetje met fijne groenten in een romig vissausje  25€


Keuze in desserten

Chocoladetruffon

Tiramisu

Warm appeltaartje met vanilleroomijs

10€

Bij de desserten wordt ook frambozencoulis en vers fruit voorzien

Enkel cash betaling of payconiq voor afhaal,geen betaal-en kredietkaarten

Bestellen kan ten laatste 3 dagen op voorhand via mail

Gelieve uw gegevens door te geven:naam,telefoonnummer en datum

 




Beste klanten,

Bij restaurant "De Ganck" is het vanaf heden ook mogelijk met payconiq af te rekenen.

Cash betalen is natuurlijk ook nog altijd geen enkel probleem.

 

Alvast bedankt.


Tel:

0477/45.15.16

Adres:

Brusselbaan 20  - 1790 Affligem