Traiteurmenu Kerst en Nieuwjaar
Keuze in Voorgerechten
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen ( 2 stuks)
Gerookte Schotse zalm
Huisbereide garnaalkroketten
Cannelloni (vulling van kabeljauw,krab en garnalen) met een tomatencoulis en fijne groentjes
Tongscharfilets met een wit wijnsausje en fijne groentjes
Scampi’s met een preisausje gegratineerd
Keuze in Hoofdgerechten
Medaillon van kalkoen met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes
Parelhoen met jagersaus
Fazant Fine Champagne
Konijnenbil op Affligemse wijze
Filet pur van hert met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes
De wildgerechten worden voorzien van appeltje,veenbessen,witloof,champignons en kroketten of rosti’s
Filet pur van kalfvlees met een mosterdsausje
Lamskroontje met een dragonsausje
Lamsvlees en kalfvlees worden voorzien van stoofpotje van groenten en gratin dauphinois
Vispannetje met fijne groenten in een romig vissausje
Keuze in Dessert
Chocoladetruffon
Tiramisu
Warm appeltaartje met vanilleroomijs
47 € per persoon
De gerechten van het menu kunnen ook apart besteld worden.
Formule buffet
½ Kreeft,Gerookte forel,Tomaat met grijze garnalen,Rollade van heilbot met gerookte zalm,gamba’s,sla en broodjes
55 € per persoon
Kreeftenbereiding
½ koude kreeft Belle Vue 30€
½ warme kreeft à la nage 30€
Hapjesbuffet
Op aanvraag volgens keuze
Bestellen kan via mail ten laatste 3 dagen op voorhand met vermelding van naam, datum en telefoonnummer.
Enkel cash betaling of payconiq bij afhaal, geen betaal-en kredietkaarten.
Traiteur Kerst en Nieuwjaar à la carte
Keuze in hoofdgerechten
Medaillon van kalkoen met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes 18€
Parelhoen met jagersaus 20€
Fazant Fine Champagne 20€
Konijnebil op Affligemse wijze 19€
Filet pur van hert met een wildsausje geparfumeerd met framboosjes 25€
De wildgerechten worden voorzien van appeltje,veenbessen,witloof,champignons en kroketten of rosti’s
Lamskroontje met een dragonsausje 25€
Filet pur van kalfvlees met een mosterdsausje 25€
Lams-en kalfvlees worden voorzien van een stoofpotje van groenten en gratin dauphinois
Vispannetje met fijne groenten in een romig vissausje 25€
Keuze in desserten
Chocoladetruffon
Tiramisu
Warm appeltaartje met vanilleroomijs
10€
Bij de desserten wordt ook frambozencoulis en vers fruit voorzien
Enkel cash betaling of payconiq voor afhaal,geen betaal-en kredietkaarten
Bestellen kan ten laatste 3 dagen op voorhand via mail
Gelieve uw gegevens door te geven:naam,telefoonnummer en datum
Beste klanten,
Bij restaurant "De Ganck" is het vanaf heden ook mogelijk met payconiq af te rekenen.
Cash betalen is natuurlijk ook nog altijd geen enkel probleem.
Alvast bedankt.